Naš organizam svakodnevno je izložen velikoj količini stresa. Dodatak prehrani relaxeadoc® podupire pozitivno raspoloženje, pridonosi duševnom zdravlju, ublažava napetost i stres te smanjuje umor i iscrpljenost

Šest sati ujutro. Budite se, tiho je i vani je još uvijek mrak. Kuhate jutarnju kavu i razmišljate o obvezama koje vas danas čekaju i tada osjetite taj tako poznat osjećaj. Napetost, nervoza, ne možete se nikako koncentrirati i napraviti plan, mislite kako niste dorasli današnjim izazovima, a potom se javlja i fizička bol te probavne tegobe. Pitate se kako si pomoći i kako preživjeti dan?
Naš organizam svakodnevno je izložen velikoj količini stresa zbog čega nam tijelo žudi za opuštanjem. Broj osoba koje pate od poremećaja raspoloženja zabrinjavajuće je velik, a predviđa se kako će upravo to biti najčešća bolest u industrijaliziranom svijetu do 2020. godine i s njom će se susresti čak 27% ljudi. Brojne obveze, natrpani dnevni rasporedi, obiteljski život, pritisci na radnome mjestu, stres, očekivanja društva, poplava informacija - dnevna su rutina koja nas drži budnima ne samo danju nego i noću. Život od nas zahtijeva doista mnogo. Napetost, nervoza, problemi s koncentracijom, bol, probavne tegobe – samo su neke od neugodnih nuspojava koje mnogi od nas barem jednom iskuse.
Poznato je kako je priroda najbolja iscjeliteljica. Upravo je ona čudesni saveznik pri ponovnom uspostavljanju emocionalne ravnoteže i unutarnjeg mira, kao i smirenja. Vodeći se upravo tim načelom, nastao je dodatak prehrani relaxeadoc®, prirodni proizvod koji podupire pozitivno raspoloženje, pridonosi normalnom duševnom zdravlju, ublažava napetost i stres te smanjuje umor i iscrpljenost. Kombinirajući najbolje iz prirode, relaxeadoc® sadrži ekstrakt lavande i šafrana s 2% šafranala, a obogaćen je vitaminima B skupine te folnom kiselinom. Umirujuće djelovanje lavande dobro je poznato pa se tako tradicionalno upotrebljava za ublažavanje napetosti i stresa, kod anksioznosti, poremećaja spavanja i za unutarnji mir. No, pravi mali čudotvorac upravo je šafran, jedan od najskupljih sastojaka na zemljii, često nazivan crvenim zlatom. Šafran ima klinički dokazanu učinkovitost, a šafranal je njegov najaktivniji spoj. Ovaj nježni cvijet ima snažan antidepresivni učinak, održava pozitivno raspoloženje, radi na smanjenju anksioznosti i potiče opuštanje. Znanstveno istraživanje pokazalo je da unos 30 mg šafrana hranom, s 2% šafranala, ima istu učinkovitost kao i standardna terapija za depresiju.


Sadržavajući prirodne sastojke, relaxeadoc® ne izaziva nuspojave, pospanost, izvrsne je podnošljivosti, a može se kombinirati i s ostalim lijekovima. Kreiran na biljnoj bazi, za razliku od drugih proizvoda na tržištu ne ometa svakodnevne aktivnosti. Dodatna prednost je i činjenica da se može uzimati isključivo po potrebi – kada vas očekuje naporan dan, važan ispit ili stresan sastanak. Jedna relaxeadoc® tableta ublažit će napetost i stres, smanjiti umor i iscrpljenost, potaknuti pozitivno razmišljanje i omogućiti da se pokažete u najboljem svjetlu, vrhunski odradite posao i zadovoljno odradite sve zadatke pred sobom. relaxeadoc® učinkovito je i dobro podnošljivo rješenje koje pomaže kod stresa, umora, impotencije i nemoći koji dolaze s depresijom, izgaranjem na radnom mjestu (burnout) i poremećajima anksioznosti.
Proizvod potražite u ljekarnama.
Više informacija pronađite na linku.