Novi kozmetički brand Jowaé, spoj najboljeg iz dva velika kozmetička svijeta: francuskog i korejskog, osim svojim sastojcima, mirisom, teksturom i djelovanjem, osvojit će vas i vrlo pristupačnim cijenama

Svi dobro znamo da je Francuska neprijeporni vladar u svijetu kozmetike. Francuski kozmetički brandovi poznati su i kupovani širom svijeta i tako je gotovo otkad pamtimo. Kako je onda moguće da se svijetu nametnula i dokazala korejska kozmetika, kozmetika iz dijela svijeta s kojim smo dugo povezivali sve samo ne ljepotu? E pa pokazalo se da korejski stručnjaci i te kako znaju što rade – zadnjih su godina predstavili donedavno nezamislive beauty patente, a paralelno s njihovim otkrićima beauty zajednica otkrila je i prigrlila i korejski ritual njege.

Novi kozmetički brand Jowaé, odnedavno dostupan u Farmaciji, nastao je kao spoj najboljeg iz dva velika kozmetička svijeta: francuskog i sve popularnijeg korejskog. Ova francusko-korejska kozmetička sinergija plod je francuskog znanja i iskustva u fitokozmetici te snage ljekovitih korejskih biljaka s dugogodišnjom tradicijom.

Nadahnuta korejskom riječju harmonija, kozmetika Jowaé (izgovara se kao tcho-wha-é) nastala je iz potrebe da se koži vrati ravnoteža narušena štetnim vanjskim uzročnicima i to je postignuto u prvom redu zahvaljujući inovativnom ekskluzivnom patentiranom sastojku lumifenolima, moćnim antioksidansima izoliranima iz čuvarkuće, biljke sposobne preživjeti u najnepovoljnijim vremenskim uvjetima.

Lumifenoli imaju četverostruko djelovanje: djeluju kao antioksidativna zaštita, stimuliraju prirodnu staničnu zaštitu, oživljavaju stanični metabolizam i reguliraju sintezu melanina.

Jowaé nudi nekoliko linija za sveobuhvatnu njegu: za uklanjanje make-upa, za pročišćavanje kože, protiv hiperpigmentacije i za ujednačavanje tena, protiv bora, za hidrataciju, hranjivu njegu i liniju za obnovu kože. U skladu s tim, Jowaé se temelji na korejskom ritualu njege lica u 4 koraka: čišćenje kože, priprema, aktivacija i korekcija.

Ovaj etički, prirodan brand ima u prosjeku 93% prirodnih sastojaka, bez parabena je, fenoksietanola, mineralnih ulja, silikona, sastojaka životinjskog podrijetla i umjetnih bojila.

I na kraju, ne manje bitno, osim svojim sastojcima, mirisom, teksturom i djelovanjem, Jowaé će vas osvojiti i vrlo pristupačnim cijenama.