Ova kombinacija pridonosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa i regulaciji normalne funkcije imunološkog sustava. Preporučuje se u pripremi organizma u periodu smjene godišnjih doba i kod povećane izloženosti alergenima

Tijekom mjeseca ožujka potražite specijalno duo pakiranje Twinlab Quercetin s vitaminom C kapsule  + Twinlab Zinc kapsule 15 mg. U jednoj kapsuli,  uz kvercetin, prirodni biljni pigment s antioksidativnim svojstvima, nalazi se čak 700 mg prirodnog vitamina C izoliranog iz sabal palme.

U kombinaciji s cinkom, koji je sastavni dio brojnih enzima koji sudjeluju u staničnom metabolizmu, osiguravamo organizmu cjelovitu potporu kroz dodatke prehrani. Ova kombinacija pridonosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa i regulaciji normalne funkcije imunološkog sustava. Preporučuje se stoga u pripremi cjelokupnog organizma u periodu smjene godišnjih doba i kod povećane izloženosti alergenima. Suplementaciju je najbolje početi mjesec dana prije izlaganja alergenima kako bi se ojačao imunitet i osigurala potpuna antioksidativna zaštita.

Cijena duo pakiranja je 209,54 kune pri čemu dobivate na poklon Twinlab Zinc kapsule u vrijednosti od 89,96 kn.