Istraživanja i trendovi u kozmetičkoj industriji danas sve više naglašavaju personalizirani pristup ljepoti. Svaka koža je drugačija i za postizanje najboljih rezultata potrebno je pronaći kombinaciju njege koja odgovara upravo vašoj koži

Linija Skeyndor Uniqcure sadrži 8 različitih ampula visoke koncentracije i dokazanog kliničkog djelovanja, koje djeluju ciljano na određenu problematiku kože. Koriste se kao dodatak dnevnoj njezi kože, s intenzivnim učinkom, a sadrže više od 35 aktivnih sastojaka koji daju odlične rezultate. Preporučuju se kod hiperpigmentacija, dehidrirane kože, reaktivne kože, za posvjetljivanje i sjaj, za podizanje volumena, protiv bora, za obnovu kože i lifting.

Uniqcure koncentrat protiv bora

Jedan od najpopularnijih koncentrata je Uniqcure Wrinkle Inhibiting Concentrate, preparat koji ciljano djeluje na smanjenje bora. Idealan je za kožu s izraženim mimičkim borama, borama oko očiju i na čelu, a inspiriran je korektivnom estetskom medicinom. Glavni sastojci (gaba, botulinu sličan peptid i sintetizirani zmijski otrov) djeluju na dekontrakciju mimičkih bora, opuštaju mišiće, pune i učvršćuju kožu. Preporučuje se kao alternativa ili za održavanje nakon botoks tretmana jer predstavlja sinergiju triju snažnih dekontraktora s bržim i dugotrajnijim djelovanjem protiv bora.

Pakiranje uključuje 7 ampula s 2ml proizvoda, za jedan tjedan korištenja, a nanosi se jedna ampula dnevno. Preporučuje se napraviti tretman Uniqcure ampulama svaka 3 mjeseca ili na prijelazu godišnjih doba, ovisno o problematici kože.