Brand Perricone MD odnedavno možete kupiti u Farmaciji u zagrebačkoj Jurišićevoj 3. Jedan od najvećih hitova im je Cold Plasma serum za lice te krema za područje oko očiju iz iste linije

Brand Perricone MD, svjetski lider u njezi kože utemeljenoj na istraživanjima i inovacijama s holističkim pristupom njezi i ljepoti, od sada možete kupiti u Farmaciji u zagrebačkoj Jurišićevoj 3. Jedan od najvećih hitova im je Cold Plasma serum za lice te krema za područje oko očiju iz iste linije.

Perricone MD Cold Plasma najkoncentriraniji je anti-aging serum na tržištu. Sadrži snažne antioksidanse, uključujući cvijet mirte za povećanje proizvodnje kolagena, tripeptide bakra za povećanje čvrstoće i elastičnost te vitamin C ester koji ujednačava teksturu kože.

Perricone MD Cold Plasma serum nastao je preciznom i prestižnom tehnologijom. Nakon korištenja ovog moćnog seruma koža je meka, podatna, elastična, vidljivo glatka i svježeg, blistajućeg izgleda. Pogodan je za sve tipove kože.

Perricone MD Cold Plasma Eye+ krema prepuna je moćnih sastojaka, uključujući bakrene tripeptide, vitamin C Ester i omega 3, 6 i 9 masne kiseline. Klinički dokazano smanjuje tamne krugove oko očiju, otečenost, fine linije i bore te gubitak čvrstoće.

Omega masne kiseline jačaju stanične membrane koje, ako ne funkcioniraju dobro, gube vodu te koža postaje suha i dehidrirana. Cold plasma eye+ potiče pravilnu izmjenu tvari te oporavlja kožu. Za mladenački izgled očiju!