Pharmatheiss Cosmetics razvili su inovativni sustav njege koja potiče rast trepavica u kombinaciji s dekorativnom šminkom za oči. Moderni djelatni kompleksi jednostavni su za korištenje i daju maksimalne rezultate

Naglašene oči s dugim trepavicama čine savršen okvir za blistavi pogled te se smatraju iznimno atraktivnima. Međutim, zdrave, guste trepavice nisu samo simbol ljepote, već su jednako važne i za zdravlje očiju, kao zaštita od stranih tijela i sunčeve svjetlosti. Prirodan rast trepavica nije uvijek u skladu sa željom za gustim, tamnim i gipkim trepavicama. Vlasi trepavica također su često i isprekidane, kratke i sporije rastu. Na to utječu različiti čimbenici kao što su, primjerice, pogrešna njega i starenje.

Primjena šminke kao njege za oči poznata je još iz starog Egipta, a prve recepture za tuševe za trepavice potječu iz 19. stoljeća. Održavanje ljepote i zdravlja trepavica, dakle, nije izum novog vijeka.

Tvrtka Pharmatheiss Cosmetics razvila je inovativni sustav njege koja potiče rast trepavica dolazi u kombinaciji s dekorativnom šminkom za oči. Moderni djelatni kompleksi jednostavni su za korištenje i daju maksimalne rezultate uz visok stupanj podnošljivosti bez nuspojava.

Ista maskara ne izgleda jednako na svakoj ženi. Sve ovisi o dužini, gustoći, obliku trepavica i veličini očiju. Stoga je tvrtka Pharmatheiss Cosmetics razvila 4 inovativne maskare.

  • Moderni djelatni kompleks maskare MASCARA med daje trepavicama intenzivno crnu boju i volumen, potiče prirodan rast trepavica, hrani i njeguje. Za volumen bez lijepljenja.
  • MASCARA med XL-volumen s četkicom za XL učinak daje trepavicama intenzivno crnu boju, više volumena i čvrstoću. Za definirane, duge trepavice.
  • Za uvijene trepavice s više volumena isprobajte MASCARA med curl & volume. Volumen-formula i posebna četkica za uvijanje osiguravaju duže i punije trepavice. Vlakna ove četkice razdvajaju trepavice, omogućuju nanošenje maskare bez grudica i ne stvaraju osjećaj težine na trepavicama.
  • MASCARA med Ultra Boost, zahvaljujući ultra-volumen-formuli s vrlo finim vlaknima, osigurava punije i čvršće trepavice. Silikonska četkica ove maskare zahvatit će čak i najkraće vlasi te ima malo oštriji vrh tako da se lako mogu dohvatiti i najmanje trepavice u uglovima oka. Drugi kraj četkice je širi i služi za podizanje trepavica.

Maskare su bez mirisa, bez parabena, bez hormonskih sastojaka (prostaglandin). Testirane su na sadržaj nikla – sadržaj nikla je kod formuliranja sveden na minimum. Oftalmološki i dermatološki ispitano. Prikladno i za nošenje kontaktnih leća te i za osjetljive oči.