Hug Your LIfe BodyBurner PRO s inovativnom formulacijom od 15 aktivnih sastojaka pridonosi mentalnom fokusu tijekom fizičke aktivnosti, a uz pravilan režim vježbanja i odgovarajuću prehranu može pomoći pri poticanju metabolizma masti, ugljikohidrata, masnih kiselina i proteina u tijelu

Tjelesna vitkost i vitalnost više nisu samo pomodni trendovi, već ozbiljne težnje jer, statistički gledano, ulazimo u crveno što se tiče pretilosti. Prekomjerna tjelesna težina i pretilost utječe na više od 66% odrasle populacije, što opet posljedično utječe na brojne rizike od bolesti srca, moždanog udara i određenih vrsta karcinoma. Proljeće je vrijeme kada bismo mogli promijeniti brzine «kretanja» te stres prebaciti iz više brzine u najmanju, a svoj metabolizam ubaciti u turbo brzinu jer jedino tako možemo potaknuti tjelesnu vitkost i vitalnost.

Metabolizam i razgradnju unešene energije možete ubaciti u tubro brzinu tako da svjesno pristupite promjeni kroz aktivno slušanje vlastitih potreba, korekciju starih obrazaca, kvalitetnu prehranu, sustavnu tjelovježbu i dopunu vaše prehrane kvalitetnim i provjerenim dodacima prehrani.

Dodaci prehrani

Dodaci prehrani vrlo se često koriste u strategiji redukciji tjelesne mase (mršavljenja). Nekada su se pri mršavljenju koristili dodaci prehrani temeljeni na empirijskoj primjeni i prema tradicionalnim iskustvima i bez adekvatnih znanstvenih uporišta i dokaza, bez uvida u potencijalni mehanizam djelovanja. U suvremeno doba u racionalnom pristupu mršavljenju koristimo proizvode s pouzdanim i provjerenim djelatnim sastojcima.

BodyBurner PRO: inovativna formula za poticanje metabolizma makronutrijenata

Hug Your LIfe BodyBurner PRO je visoko je kvalitetan dodatak prehrani s inovativnom formulacijom od 15 aktivnih sastojaka koji uz samo 2 kapsule dnevno osiguravaju visoku učinkovitost. Zahvaljujući svojim sastavnim komponentama pridonosi mentalnom fokusu tijekom određene fizičke aktivnosti, a uz pravilan režim vježbanja i uz odgovarajuću prehranu može pomoći pri regulaciji odnosno poticanju metabolizma masti, ugljikohidrata, masnih kiselina i proteina u tijelu.

Glavni sastojci su Garcinia Cambogia sa 60% hidroksicitrične kiseline (HCA), konjugirana 80% linolna kiselina (CLA), ekstrakt zelenog čaja (sa 50% EGCG) te L-karnitin.

Proizvod je dodatno obogaćen krom pikolinatom, cinkom, biotinom koji pridonose normalnom metabolizmu makronutrijenata. Kitozan doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi. Krom pridonosi održavanju normalne razine šećera u krvi dok plod crnog papra doprinosi kontroli tjelesne mase. Za dodatnu učinkovitost i sinergiju tu su još vitamini B2, B6, B12, D3 te L-metionin i L-lizin.

Vitamini B2, B6, B12 pridonose smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom funkcioniranju živčanog sustava dok vitamin D3 pridonosi održavanju normalne funkcije mišića i normalnih kostiju.

Sinergijsko djelovanje BodyBurner PRO i njegovih 15 aktivnih komponenata čini dobitnu kombinaciju naročito kod osoba koje se bave nekom tjelesnom aktivnošću i uz odgovarajuću prehranu. Redovita tjelovježba uz uravnoteženu prehranu, bogatu voćem i povrćem, pozitivno utječe na zdravlje organizma i pridonosi boljoj kvaliteti života.

Strategija za poticanje metabolizma makronutrijenata podrazumijeva racionalni pristup, u kojem se treba koristiti model prehrane u kojem je naglasak na prehrani bogatom antioksidansima, vlaknima, proteinima i esencijalnim mastima te na kontroliranom unosu ugljikohidrata. Dodaci prehrani kao pomoć u toj strategiji trebaju biti provjereni u smislu neškodljivosti na zdravlje, potencijalno korisni  mehanizmom djelovanja, ne narušavajući apsorpciju esencijalnih nutrijenata. Na taj se način mogu ostvariti glavni ciljevi mršavljenja – održivost čitavog procesa s imperativom smanjenja potkožnog i visceralnog masnog tkiva i povećanje bezmasnog tkiva.

Fotografije: Shutterstock