Apivita Queen Bee linija stvorena je kao lijek za kožu žena svih dobi. Prigodno, u mjesecu žena ožujku i u povodu 40. obljetnice, Apivita je cijene svojih Queen Bee proizvoda snizila čak 40%

Apivita, prirodna kozmetika koja korijene vuče iz Grčke u svom širokom asortimanu proizvoda ima liniju koja je namijenjena glorifikaciji žene i njenoj prirodnoj ljepoti. Apivitina Queen Bee linija stvorena je kao lijek za kožu žena svih dobi.

Najveća odlika Queen Bee linije očituje se u tome da je Apivita uspjela prenijeti moćne sastojke matične mliječi u najdublje razine keratinskog sloja kože. Inkapsulirana u liposome i obložena fosfolipidima, matična mliječ je transformirana i difuzirana bogatim hranjivim elementima poput aminokiselina, vitamina, šećera i masnih kiselina -  čime se koža pomlađuje iznutra. Štoviše, liposom je nositelj iznimno umirujućeg i hidratantnog faktora koji poboljšava hidrolipidni zaštitni sloj kože.

Ono što je također važno naglasiti je da Apivita zamjenjuje vodu organskim prirodnim infuzijama koje proizvodima pružaju poglavito antioksidativne učinke. S obzirom na to da većina kozmetike sadrži više od 70% udjela vode, baza Apivita proizvoda, pa tako i cjelokupne Queen Bee linije, bogata je antioksidantima.

Apivitina Queen Bee linija sastoji se od kreme protiv starenja lagane teksture, kreme protiv starenja bogate teksture, dnevne kreme protiv starenja za lice sa zaštitnim faktorom SPF20, noćne kreme protiv starenja, kreme protiv starenja za područje oko očiju i seruma protiv starenja za lice.

Ove godine Apivita slavi i veliki jubilej - 40. godišnjicu postojanja što uključuje i brojne inovacije na području prirodne kozmetike. Kao znak zahvalnosti onima koji su joj poklonili povjerenje, Apivita je u ožujku, mjesecu kad slavimo žene svih dobnih skupina, snizila svoju "kraljevsku" Queen Bee liniju za 40 posto. Uistinu jedinstvena prilika da razveselite "posebnu kraljicu" u vašem životu ili da sebi priuštite kraljevski tretman prirodne njege.