Skeyndor Power Oxygen njega pomaže hidratizirati kožu, opskrbiti je kisikom i vratiti joj sjaj. Uz to, tvori zaštitnu barijeru koja štiti kožu od vanjskih štetnih utjecaja i oksidativnog stresa

Iz Skeyndora stiže inovativna njega Power Oxygen koja pomaže hidratizirati kožu, opskrbiti je kisikom i vratiti joj sjaj. Skeyndor Power Oxygen tvori zaštitnu barijeru koja štiti kožu od vanjskih štetnih utjecaja i oksidativnog stresa koji zbog toga nastaje.

Linija sadrži filter protiv zagađenja koji štiti i odmah čisti epidermu od zagađivača stvarajući mrežu koja može hvatati i eliminirati sitne čestice.

Preporučuje se kod:

·       dehidrirane kože

·       preuranjeno ostarjele kože

·       nepravilnosti na koži

·       gubitka sjaja

·       Grube i blijede kože

·       akni i prištića

·       iritacija i crvenila

Power Oxygen serum: Štiti kožu od vanjskih štetnih utjecaja i oksidativnog stresa koji zbog toga nastaje. Prozračne je teksture s mjehurićima (1 mm) koji otpuštaju veliku količinu hidrosolubilne aktivne supstace koja se kod nanošenja pretvara u nježan nemastan serum.

Power Oxygen  krema/gel krema: Daje jedinstven osvježavajući osjećaj te stvara zaštitni film koji održava vlažnost kože i pomaže joj vratiti ravnotežu i prirodnu strukturu.

Od 1. do 30. 4. 2019. Skeyndor Power Oxygen Power komplete u Farmaciji možete kupiti s 40% popusta.