U sklopu akcije Farmacia loves summer od naših ćete stručnjaka možete doznati sve što vas o suncu i zdravom sunčanju zanima te isprobati najnovije proizvode renomiranih brandova, a čekaju vas i posebni popust

S dolaskom sunčanih dana svake je godine sve aktualnije pitanje opasnih strana sunčanja. Znači li to da se zauvijek moramo oprostiti od preplanule boje kože? Ne, važno je samo sunčati se razumno jer sunce nam je, uz sve opasnosti, i nužno. Ako sunce smatramo neprijateljem, bit ćemo zakinuti za njegove pozitivne učinke. Kako bismo izbjegli opasnosti, a iskoristili blagodati sunca, dovoljno je nešto znati o njegovu djelovanju, a potom i o zaštiti.

U tome će vam i ove godine pomoći Farmacia svojim projektom Farmacia loves summer u sklopu kojeg organiziramo savjetovanja o zdravom sunčanju, i to:

  • za osjetljivu kožu, kožu sklonu alergijama, za kožu s hiperpigmentacijama
  • za bebe i djecu
  • anti age

U sklopu akcije Farmacia loves summer od naših ćete stručnjaka, na za to posebno organiziranim punktovima s naglaskom na spomenutim kategorijama, moći doznati sve što vas o suncu i zdravom sunčanju zanima za svaku pojedinu kategoriju. Na štandovima ćete se iz prve ruke moći upoznati i s najboljim novitetima za zaštitu kože na suncu, a Farmacijini stručnjaci će vas i individualno savjetovati, demonstrirati vam teksture i način nanošenja proizvoda te savjetovanje zaokružiti konkretnom preporukom njege i mementom u obliku recepata. Na pojedinim lokacijama unutar Farmacije organizirat ćemo i pregled kože dermatoskopom uz angažman dermatologa.

Nakon što je akcija održana u Splitu, Rijeci i Zagrebu, Farmacia Loves Summer stiže još i u Farmaciju u Super Osijek, Trg slobode 6. Pridružite nam se 14. 6. i informirajte se o pravilnoj zaštiti kože na suncu, top proizvodima po super cijenama ili obavite dermatološki pregled kože! Za deramtološki pregled, 14. 6. od 10 do 15 sati, potrebno je rezervirati svoj termin na tel. 031/297-588.

A osim toga, ponovno vas čekaju i super popusti koji će vrijediti u Farmaciji Super Osijek 14. 6.

✓ Eucerin Sun 30%

✓ Lierac Sunissime 30%

✓ Filorga Sun 30%

✓ Uriage Sun 30%

✓ SVR Sun 30%

✓ Avene Sun (uključujući Sun dječji paket) 25%

✓ Avene Couvrance 25%

✓ Avene Hydrance linija 20%

✓ A-Derma Protect linija 20%

✓ Ducray Melascreen linija 20%

✓ Elancyl cijeli asortiman 20%

✓ Klorane Ylang-Ylang linija 20%